ХРИСТОВ ГРАФИКА

Специјализирана компанија за светлосни реклами и рекламни материјали.
Комбинираме професионалност и креативност.

30 години ја реализираме Вашата замисла .

Ние ја разбираме важноста на пристапот кон секоја работа и веруваме во моќта на едноставноста и врвниот квалитет. Со тоа стекнавме доверба од над 500 клиенти.

За нас.

Христов Графика е една од водечките компании за изработка на светлосни реклами и рекламни материјали, која е основана во 1990 година, со само тројца вработени. Со текот на годините, како што се зголемуваше бројот на задоволни клиенти, така се зголемуваше и нашиот капацитет на работење. Мотивирани од задоволството на клиентите, континуирано инвестираме во надградување на нашите кадри и опрема.

Денес Христов Графика работи со Вас за да одговори на Вашите потреби со опциите за светлосни реклами и рекламни материјали. Како успешен и искусен тим на пазарот, ние ќе ви помогнеме да креирате светлосна рекламa што успешно ќе стигне до вашата целна група. Ние ќе ви дадеме идеи за да одлучите кои типови реклами се соодветни за вас, со вклучен дизајн, изработка и монтажа.

30 години постоиме за Вас.

Портфолио.

Ние сме мотивирани од задоволството на нашите клиенти.

Видеа / анимирани реклами

Услуги .

Вашата замисла е наш предизвик.

3D светлосни реклами
Светлосни реклами
Тотеми
Монтажни кабини

Контакт.

Канцеларии

Марко Цепенков 4
Скопје, Македонија

Барате работа?
Вработете се во Христов Графика.

Испратете ги Вашите податоци на линкот и добијте шанса за работно место.